Aston Martin: Sebastian Vettel versus Lance Stroll

door Gijs Leuvenink
Premium update
Lance Stroll bahrein 2022
Premium update

Het nieuwe seizoen nadert met rasse schreden en over een kleine twee maanden zijn we begonnen aan het seizoen 2023. Tijd om nog terug te kijken naar 2022, deze maal naar de prestaties van Aston Martin. Hoe hebben de coureurs het onderling gedaan? Grand Prix Radio zoekt het uit.

Dat een dikke portemonnee geen garantie voor succes is, blijkt wel uit de prestaties van Aston Martin. Het is een publiek geheim dat de zakken van Lawrence Stroll, teameigenaar, erg diep zijn en dat er genoeg geld in het team verdwijnt. Het is dan ook teleurstellend dat het team slechts 55 punten scoorde, 22 minder dan in 2022. Desondanks zijn ze zevende geworden en kwamen ze knap dichtbij plek zes, maar met het budget moeten er hogere ogen gegooid kunnen worden.

Dit is een premium update van Grand Prix Radio. Door je te abonneren op deze updates via onze apps steun je de constante ontwikkeling van Grand Prix Radio en krijg je toegang tot nog meer unieke verhalen, video’s en foto’s over de autosport. De premium updates van Grand Prix Radio kun je lezen in de Grand Prix Radio apps.

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden