BREAKING: Esteban Ocon verlengt tot 2024 bij Alpine

ocon

Esteban Ocon zal de komende drie jaar nog actief zijn bij het team van Alpine. Formula 1.com meldt dat de Fransman zijn contract bij de renstal met drie jaar heeft verlengd. Ocon zal dus tot 2024 onder contract staan bij Alpine.

De vierentwintig-jarige Ocon verkeert dit seizoen in goede vorm. Dat heeft er mede voor gezorgd dat zijn contract bij Alpine verlengd is tot 2024. Daarnaast presteert de Alpine-coureur over het algemeen beter dan zijn teamgenoot Fernando Alonso. Ook dat zorgt er natuurlijk voor dat een team je graag wil houden als coureur.

https://www.instagram.com/p/CQL1qNfoc9U/

Ontwikkelingen

Met de Grand Prix van Frankrijk, de thuisrace van Ocon, voor de deur zal de Fransman met een brede grijns op zijn gezicht de paddock in lopen. "We zijn erg trots Esteban te mogen houden bij het team van Alpine. Ondanks zijn jonge leeftijd is hij al erg ervaren in de Formule 1 en hij ontwikkelt zich goed", vertelt teambaas Laurent Rossi over de contractverlenging van Ocon.

Hieraan voegt Rossi toe dat hij uitkijkt naar de jaren die het team nog met Ocon zal hebben. "Ik hoop dat we onze langetermijndoelen samen kunnen bereiken. Er zijn genoeg obstakels die we moeten overwinnen, al helemaal met de nieuwe reglementen van het komende seizoen, maar ik ben er van overtuigd dat we onze mooie relatie goed kunnen voortzetten."

Lees meer: Bleekemolen verwacht dominant Mercedes in Frankrijk

Lees meer: F1 aan Tafel: “Zandvoort is prima bereikbaar”

Lees meer: Tijdschema Grand Prix van Frankrijk

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden