Raikkonen en Giovinazzi ook in 2021 nog bij Alfa Romeo

Alexander-albon-gp-portugal

Kimi Raikkonen en Antonio Giovinazzi zullen ook in 2021 nog gewoon voor Alfa Romeo Racing rijden, zo maakte het team van Alfa Romeo vrijdagochtend bekend. Teambaas Vasseur sprak vol lof over beide rijders en is blij dat de samenwerking op deze manier voortgezet gaat worden. 

"Alfa Romeo Racing is meer dan een team voor mij, het is als een tweede familie", liet Raikkonen weten. "Veel van de gezichten die bij het team rondliepen toen ik in 2001 mijn Formule 1 debuut maakte, zijn er nog steeds. De unieke sfeer van dit team geeft mij de extra motivatie om door te gaan." Volgend seizoen zal daarmee het negentiende Formule 1-seizoen van de Fin worden.

https://twitter.com/alfaromeoracing/status/1322085948088266752

Ook Antonio Giovinazzi is blij dat hij bij het team van Alfa Romeo mag blijven. "Het team heeft me veel vertrouwen gegeven en ik heb mijn best gedaan om dit vertrouwen door middel van hard werken en toewijding terug te betalen", stelt de Italiaan. "We hebben een aantal goede resultaten behaald en ik heb het gevoel dat ik mijn steentje heb bijgedragen om het team vooruit te helpen. De weg is echter nog lang en er is nog veel meer dat we samen willen bereiken."

Lees ook: Tijdschema voor de Grand Prix van Emilia Romagna

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen