Brendon Hartley emotioneel tijdens kwalificatie

AP-1X48SK1UN1W11_news

Toro Rosso heeft tijdens de thuiswedstrijd van motorleverancier Honda een zeer goed resultaat gehaald in de kwalificatie. Brendon Hartley en Pierre Gasly starten morgen tijdens de Grand Prix van Japan als zesde en zevende.

Voor Hartley liep tijdens de kwalificatie alles goed. De Nieuw-Zeelander versloeg daarnaast ook nog zijn teamgenoot. "Ik ben zo blij met het resultaat. Ik was zelfs een beetje emotioneel tijdens mijn in-lap. Normaal ben ik dat niet, maar het kwam door alle moeite die we er in hebben gestoken en door alle tegenslagen die ik dit seizoen heb gehad. Gelukkig viel het vandaag allemaal goed voor mij en kon ik presteren op het moment dat het nodig was. Om als zesde voor alle Honda-fans te mogen starten voelt geweldig."

Ook Gasly was erg tevreden over de kwalificatie op het circuit van Suzuka. "Een geweldig resultaat, zesde en zevende voor Honda in Suzuka. Ik ben heel blij voor het team en het is waarschijnlijk de beste kwalificatie sinds begin van het seizoen. Het is hier moeilijk inhalen, dus morgen hebben een goede start nodig."

[php slug=zweeler]

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden