Carlos Sainz trots op overstap naar Renault

P-20170731-00551_News

Carlos Sainz rijdt in 2018 voor Renault. De Spanjaard wordt een jaar lang uitgeleend door Red Bull. “Ik ben erg blij dat ik voor het Renault Formule 1-team ga rijden. Het is een eer om coureur te kunnen zijn bij een fabrieksteam in de Formule 1 en ik hoop dat ik het vertrouwen van Renault kan terugbetalen”, laat Sainz weten.

Sainz ziet de overstap met veel vertrouwen tegemoet: “Het traject waar Renault in zit, ziet er spannend uit en ik ben er trots op dat ik op zo’n belangrijk moment in hun geschiedenis voor ze kan rijden. Dit is het begin een spannend nieuw hoofdstuk in mijn carrière. Ik wil Red Bull bedanken voor het vertrouwen, de steun en dat ze me deze kans laten grijpen.”

Ook Red Bull-adviseur Dr. Helmut Marko is blij met de deal met Renault: “Wij zijn blij dat we met Renault een overeenkomst hebben bereikt. Sainz is en groot talent en hij zal profiteren van de samenwerking met een fabrieksteam, als teamgenoot van een zeer ervaren rijder. Dit wordt een nieuwe uitdaging voor hem en we zullen hem in de gaten houden. Hij blijft deel uitmaken van de Red Bull-familie. Dit is een zeer goede ontwikkeling voor zowel Carlos als Renault F1 en het geeft ons de gelegenheid om weer nieuw talent in de Formule 1 te brengen.”

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen