Christian Horner praat mond voorbij over Lewis Hamilton

M157681

De contractonderhandelingen tussen Lewis Hamilton en zijn werkgever Mercedes loopt vertraging door gesteggel over… geld. Tot die – niet heel erg verrassende – conclusie komt… Christian Horner.

Het contract van Hamilton bij Mercedes loopt aan het einde van het seizoen af. Al maanden roepen beide partijen met elkaar door te willen, maar een definitief akkoord is er nog steeds niet.

De teambaas van Red Bull Racing sprak onlangs met zijn Mercedes-collega Toto Wolff over de situatie en klapte in Monaco tijdens de officiële FIA-persconferentie uit de school: "Wanneer ik Toto hoor spreken over de groteske bedragen waar het om draait, dan denk ik dat hij en Niki (Lauda, red.) de tranen in de ogen krijgen. Hamilton heeft een dure levensstijl. Hij is een viervoudig wereldkampioen dus ik denk niet dat hij goedkoop is. Dat zal er ongetwijfeld mee te maken hebben dat er enige oponthoud is."

Wolff zat tijdens de persconferentie naast Horner en wilde niet inhoudelijk op de uitspraken ingaan: "Er is wat e-mail geping-pong over details, maar ik ga hier geen datum noemen want dan krijg ik daar weer vragen over."

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden