Red Bull-teambaas Christian Horner zeer teleurgesteld

AP-1V9QK6DYD1W11_news

Red Bull Racing kende een dramatische Grand Prix van Bahrein. De race was al na twee ronden over voor het Oostenrijkse team. Max Verstappen viel uit na een botsing met Lewis Hamilton en Daniel Ricciardo stond al snel stil door elektronische problemen.

Christian Horner was na de race dan ook erg teleurgesteld. "Het was een verschrikkelijk harde race voor ons. Na een matige start van Ricciardo pakte hij al snel de vierde plaats terug en reed hij snel richting Raikkonen. Een elektronisch probleem zorgde echter voor een abrupt einde van zijn race. Verstappen boekte in de eerste ronden veel progressie. Hij zat al snel in de versnellingsbak van Hamilton. Helaas was er bij de inhaalmanoeuvre contact, waardoor hij een lekke band kreeg en schade aan het differentieel opliep."

De teambaas van Red Bull had veel meer verwacht van de race. "Beide auto's die binnen twee ronden uitvallen is teleurstellend. Zeker omdat we met Mercedes en Ferrari konden vechten. Gelukkig is de volgende race al over een week."

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden