Coureurs reageren op tweede wereldtitel Verstappen

door Zus Veldkamp
Premium update
Max Verstappen tweede wereldtitel Japan 2022
Premium update

Max Verstappen heeft tijdens de Grand Prix van Japan niet alleen gewonnen, maar ook zijn tweede kampioenschap binnen gehaald. Hij is hiermee back-to-back kampioen en tweevoudig-wereldkampioen. Zijn eigen reactie hebben we natuurlijk gezien, maar hoe reageren zijn mede-coureurs? Grand Prix Radio zet het voor je op een rijtje.

Aan het begin van het seizoen leek Ferrari en dan voornamelijk Charles Leclerc de uitdager voor de titel te zijn. Al snel bleek dat de Ferrari-motor niet betrouwbaar was en ook de strategie liet het vaak afhangen. Leclerc heeft Verstappen in interviews en op de grid al gefeliciteerd. Ook op social media plaatst hij een post met een mooie foto van hem en Verstappen. 

Dit is een premium update van Grand Prix Radio. Door je te abonneren op deze updates via onze apps steun je de constante ontwikkeling van Grand Prix Radio en krijg je toegang tot nog meer unieke verhalen, video’s en foto’s over de autosport. De premium updates van Grand Prix Radio kun je lezen in de Grand Prix Radio apps.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden