Daniil Kvyat ambitieus: ‘We willen Renault verslaan’

1920x1080-Daniil-Kvyat-Scuderia-Toro-Rosso

Toro Rosso is door een aantal sterke races opgeklommen naar de vijfde plaats in het constructeurskampioenschap. Het team uit Faenza wil deze positie vasthouden, maar het Italiaanse team zal het niet cadeau krijgen.

Een van de concurrenten voor de vijfde positie is Renault. Daniil Kvyat weet waar ze zich nog moeten verbeteren om het Franse team voor te blijven. “We moeten de kwalificaties beter voor elkaar krijgen", laat hij aan Motorsport.com weten. Te vaak heeft Toro Rosso de zaakjes op zaterdag niet helemaal op orde en dat mag volgens de Rus niet gebeuren als het team punten wil scoren. "Het ziet er na de score in Spa op zich goed uit. Maar we kunnen niet te ver naar voren kijken."

Meer dan een vijfde plaats voor Toro Rosso is volgens Kvyat niet reëel. Hij denkt dat het verslaan van McLaren voor de titel 'best of the rest' te optimistisch is. “Zij hebben gewoon een erg goed jaar. Bovendien denk ik dat we het in essentie per race moeten bekijken en niet te veel naar het constructeurskampioenschap moeten kijken."

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden