De titelkandidaten in de Formule 2 en Formule 3

Formule 2 feature race Grand Prix Abu Dhabi 2021
Premium update

Behalve de Formule 1 staan ook de opleidingsklasses Formule 2 en Formule 3 weer voor de deur. Vorig jaar won Felipe Drugovich de Formule 2 en pakte Victor Martins in een bizarre ontknoping de Formule 3-titel. Wie zijn dit jaar de kandidaten?

Misschien is Dennis Hauger wel de gedoodverfde titelkandidaat. De Noor staat te boek als één van de grootste talenten en is onderdeel van de Red Bul-academie. Na zijn titel in 2021 in de Formule 3 was de stap naar de Formule 2 vorig seizoen een flinke, maar met een stuk ervaring kan Hauger tot de favorieten geschaard worden. Zeker omdat de 19-jarige Noor bij MP Motorsport rijdt, het team dat vorig seizoen de titel won met Drugovich en en passant de constructeurstitel ook meenam.

Dit is een premium update van Grand Prix Radio. Door je te abonneren op deze updates via onze apps steun je de constante ontwikkeling van Grand Prix Radio en krijg je toegang tot nog meer unieke verhalen, video’s en foto’s over de autosport. De premium updates van Grand Prix Radio kun je lezen in de Grand Prix Radio apps.

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden