December kadomaand voor Premium BE abonnees

door de redactie van Grand Prix Radio
IMG_4174 2

December staat bekend als kadomaand. Met feestdagen zoals sinterklaas en kerst, vliegen de cadeaus je om de oren. Grand Prix Radio doet graag mee aan de kadomaand. Daarom maak je iedere dag in december kans op mooie prijzen.

De maand december staat bekend als de kadomaand en daar doet Grand Prix Radio maar wat graag aan mee. Iedere dag in december maak je als Premium BE-abonnee kans op superprijzen door dagelijks het Premium-Prijzen artikel te lezen in de app en de vraag erin juist te beantwoorden. Het artikel is een Premium artikel dus alleen Premium abonnees kunnen het lezen en meedoen.

Het Premium-prijzenpakket is onder andere gevuld met: F1 tickets, Zelf rijden op Zandvoort in de nieuwste Porsche 911, kart-arrangementen voor jou en je vrienden, Olav’s nieuwste (gesigneerde) boek, een volle tank brandstof voor je auto, de nieuwste Flitsmeister gadget, een F1-Pro TV abonnement voor 2024 en nog veel meer!

Speel dagelijks mee in de app en lees het Premium Prijzen artikel. Luister iedere werkdag tussen 08 en 09 uur op de radio (online en via DAB+) naar de bekendmaking van de winnaar. Je mag zo vaak mee spelen als je wil. Elke dag opnieuw kans!

door de redactie van Grand Prix Radio

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden