Definitief tweede seizoen van Netflix-serie Drive to Survive

Schermopname-719

De Netflix-serie Drive to Survive krijgt definitief een vervolg, zo hebben de dienst en Formula One Management (FOM) bekendgemaakt.

Begin dit jaar verscheen het eerste seizoen van de documentaireserie. Daarin was het reilen en zeilen van het Formule 1-circus in 2018 vastgelegd. De serie was zo succesvol dat in maart al filmcrews op pad werden gestuurd om het huidige seizoen vast te leggen.

Nu is dan besloten om verder te gaan met het project en definitief een tweede seizoen te produceren, zegt FOM-mediadirecteur Ian Holmes: "Het is een werkelijk unieke serie die de fans de kans biedt om een onbekende kant van de sport te zien. Met Drive to Survive hebben we wereldwijd een compleet nieuwe schare fans aan weten te trekken. Door samen met Netflix een tweede seizoen te maken verzekeren we er ons van dat we die fans blijven bedienen en de sport toegankelijker maken."

Een van de weinige kritiekpunten op het eerste seizoen was dat Mercedes en Ferrari nauwelijks te zien waren. Beide teams weigerden mee te werken, maar hebben inmiddels toestemming gegeven voor het tweede seizoen. Die wordt in 2020 uitgezonden.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden