Denis Donkervoort a.s. maandag te gast bij 'F1 aan Tafel'

door Hidde Wissels
Denis-Donkervoort

Aanstaande maandagavond, 25 januari is er weer een nieuwe aflevering van de grootste Formule 1 podcast van Nederland: 'F1 aan Tafel'. Onder leiding van Jeroen Mul schuiven Denis Donkervoort, Ronald Molendijk en Frans Verschuur aan. 

Maandagavond staat er een nieuwe F1 aan Tafel voor je klaar op Grand Prix Radio, die is opgenomen vanuit het House of Exclusive Cars, Autovilla in Naarden.

De eerste gast is Denis Donkervoort die het stokje van zijn vader overneemt als Managing Director, bij het succesvolle Nederlandse sportautomerk Donkervoort. Hij schuift aan om daarover te praten en uiteraard wordt het allerlaatste autosportnieuws besproken met presentator Jeroen Mul.

De tweede gast is Ronald Molendijk. Hij is DJ, muziekproducent en schuift regelmatig aan bij Shownieuws als muziekdeskundige. Last but not least is natuurlijk onze vaste waarde, Frans Verschuur; Teambaas, coureur en winnaar van Le Mans met Jos Verstappen.

Ook maak jij kans op €50 Euro gratis tanken bij TinQ in 'Raad het Autogeluid'. Wat je daarvoor moet doen? Luister maandag 25 januari naar onze podcast! Heb je een vraag voor één van onze gasten? Mail dit dan nu aan f1aantafel@grandprixradio.nl

[playlist type="video" ids="61683"]

Formule 1 aan tafel is vanaf aanstaande maandag 21.00 uur te vinden op GrandPrixRadio.nl, (F1aantafel), of te beluisteren via je favoriete podcast-app.

door Hidde Wissels

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen