Derde editie 'Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen' nog grootser

1920x1080-Max-Verstappen-Red-Bull-Racing-Jumbo-Racedagen-Zandvoort

Jumbo Supermarkten organiseert in samenwerking met Circuit Zandvoort, Red Bull Nederland en Verstappen Management voor de derde keer op rij de 'Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen'.

Op zondag 20 en maandag 21 mei kunnen alle fans van Max Verstappen de Formule 1-coureur weer van dichtbij in actie zien op het circuit in Zandvoort. Het grootste race-event van Nederland belooft voor de liefhebbers weer hét dagje uit van het jaar te worden.

Nog grotere Formule 1-beleving

De organisatie zorgt tijdens het Pinksterweekend voor nog meer spektakel en een nog grotere Formule-1 beleving. Daarnaast is er weer een indrukwekkend raceprogramma, is er meer entertainment en een uitgebreid foodaanbod voor de hele familie.

Frits van Eerd, algemeen directeur van Jumbo: "We zijn ontzettend trots dat we ook dit jaar onze klanten weer een fantastisch evenement met hun grote sportheld kunnen bieden en onze passie voor racen met hen kunnen delen. We gaan er dit jaar een nóg groter feest van maken dan de afgelopen edities! Daarover binnenkort meer informatie."

Free duintickets

Net als bij de eerdere edities van de Jumbo Racedagen, kunnen klanten van Jumbo in de weken voorafgaand aan het evenement free duintickets bemachtigen bij aanschaf van een actieproduct. Op een later moment worden meer details over het programma van de Jumbo Racedagen bekendgemaakt.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen