DJ Robin Leféber vanaf maandag dagelijks bij Grand Prix Radio

Robin_Lefeber_Grand_Prix_Radio

Grand Prix Radio groeit hard door en kondigt vandaag weer een nieuwe naam aan. Maandag aanstaande start SLAM!-dj Robin Leféber zijn dagelijkse programma van 16:00 tot 18:00 uur. Hij versterkt daarmee het dagprogramma met Adam Curry in de ochtend en Luc van Rooij in de uren voor hem in de middag.

Robin Leféber begon eind 2003 als producer bij Radio 538 en maakte daar sinds oktober 2008 programma’s in de nacht en weekenden. In de zomer van 2014 verhuisde hij naar SLAM!, waar je ‘m doordeweeks hoort tussen 12 en 16 uur.

Olav Mol: 'Ik ben erg blij met de komst van Robin. Opnieuw kiest een ervaren radio-dj om zijn autosport-passie te combineren met radiowerkzaamheden bij Grand Prix Radio. Robin heeft naast zijn liefde voor onze Danceable Hits & Classics, ook de kennis en betrokkenheid om onze autosportfans aan te spreken met zijn middagshow'.

Robin Leféber: De koprol van Jos Verstappen’s Benetton-Ford in 1994 waren de eerste tv-beelden die ik ooit live zag van een Formule 1 race, een jaar later begon mijn radio carriére. Dat nu bij Grand Prix Radio mijn twee grootste liefdes samenkomen is natuurlijk fantastisch. Ik heb er zin in'!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden