Ecclestone: 'Vettel zou naar een middenveldteam moeten gaan'

1920x1080-Bernie-Ecclestone

Volgens Bernie Ecclestone zou Sebastian Vettel er goed aan doen om naar een middenveldteam te vertrekken. De Brit ziet dit als enige voor de hand liggende keuze voor de Duitser.  

 

Gisteren werd het grote nieuws bekend dat Sebastian Vettel na 2020 Ferrari verlaat. Overal werd al direct gespeculeerd over wie zijn opvolger zou moeten worden, maar het is ook nog maar de vraag wat Sebastian zelf gaat doen en waar hij zin in heeft. Bernie Ecclestone vertelde tegenover Bild dat hij Vettel persoonlijk graag ergens ziet beginnen waar hij een nieuw avontuur aangaat. 

 

Het liefst zou Bernie Ecclestone Vettel dus in een team zien waar hij het team om zich heen kan bouwen. Hij vraagt zich daarbij wel af in hoeverre Vettel dat zou zien zitten. Mercedes is volgens Bernie voor Vettel geen keuze. Om echt van waarde te zijn zou Vettel het beste naar een middenveldteam kunnen gaan, aldus de ex-baas van de Formule 1.

 

Over de opvolger van Vettel lijkt wel al het nodige in kannen en kruiken te zijn. Volgens verschillende media is Sainz namelijk slechts een handtekening weg van een contract. Martin Brundle ziet Ricciardo dan als opvolger van Sainz, waarbij misschien Alonso wel de lege plek bij Renault zou kunnen vullen. Volgens Autosport zou Perez Vettel juist eerder volledig zien stoppen. Kortom, ondanks dat er nog geen meter is gereden lijkt het ‘Silly Season’ in volle gang.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden