Bernie Ecclestone voelt zich ongewenst

Ecclestone

Voormalig Formule 1-baas Bernie Ecclestone voelt zich niet meer welkom bij Grands Prix. Dat zegt de 86-jarige Brit in een interview met de Daily Mail.

Sinds Ecclestone als CEO van de Formule 1 is opgevolgd door Chase Carey van Liberty Media is hij nog maar sporadisch op het circuit te zien. De Brit bezocht in juli de race in Oostenrijk en zal in Brazilië aanwezig zijn.

Geen kantoorruimte

"Chase heeft een van de dames van kantoor een bericht laten sturen waarin hij zegt dat ze niet zoveel kantoren hebben op het circuit. Er zijn er drie en die kantoren worden gebruikt (door Carey, commercieel directeur Sean Bratches en technisch directeur Ross Brawn). Eigenlijk willen ze dat ik niet naar de races kom. Het was makkelijker geweest als ze dat mij gewoon hadden gezegd."

Hoewel Ecclestone in eerste instantie niet veel wil zeggen over de nieuwe eigenaren kan de Brit het toch niet nalaten om enige kritiek te hebben.

Praten

"Ze hebben nog niets gedaan voor zover ik kan beoordelen", zegt Ecclestone. "Ze wilden geen woorden, maar daden. Ze zeiden dat ik praatte voordat ik iets deed. Dat klopt niet. Ik kreeg dingen voor elkaar. Het enige wat zij doen is praten."

"Chase heeft ideeën over wat er moest gebeuren, maar nu hij er zit is het niet zo makkelijk als hij had gedacht", gaat Ecclestone verder. "Ik heb een beetje medelijden met hem."

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden