Einde Formule 2-seizoen voor Richard Verschoor

02-Richard-Verschoor-MP-Motorsport-C-Formula-Motorsport-Limited

Het seizoen in de Formule 2 zit er op voor Richard Verschoor. Dat laat de Nederlander weten op zijn Twitter pagina. Het ontbreken van de financiële middelen is de reden dat hij het seizoen niet kan afmaken. 

Verschoor maakte dit seizoen zijn debuut in de opstapklasse voor de Formule 1. Hij kwam uit voor het Nederlandse MP Motorsport. Het team waarin hij in 2020 in de Formule 3 ook voor in actie kwam. De Australiër Jack Doohan neemt de plek van Verschoor in bij MP Motorsport. Doohan werd dit seizoen vicekampioen in het Formule 3-kampioenschap en maakt deel uit van het Red Bull Junior Team.

“Geld is altijd mijn grootste rivaal geweest"

“Helaas is dit het eind van het seizoen voor mij”, begint Verschoor. “Het gebrek aan budget heeft ervoor gezorgd dat ik niet verder kan deelnemen aan het Formule 2-seizoen. Geld is altijd mijn grootste rivaal geweest en deze keer heeft het mij verslagen. Aan de andere kant, waar er een deur sluit gaat er een andere open. Bedankt!"

Verschoor staat momenteel op een verdienstelijke negende plaats in het kampioenschap met 61 punten achter zijn naam. Zijn hoogtepunt was het winnen van de sprintrace op Silverstone. De Formule 2 kent nog twee raceweekenden in Saoedi-Arabië en Abu Dhabi.

https://twitter.com/R_Verschoor1/status/1465380276780081156

Lees ook: Richard Verschoor wint sprintrace 2 op Silverstone

Lees ook: Richard Verschoor debuteert in Bahrein in Formule 2

Lees ook: Tijdschema Grand Prix Saoedi-Arabië

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden