Extra kaarten in de verkoop voor Dutch Grand Prix

GP-Nederland-Dutch-Grand-Prix-2020-Logo

Goed nieuws voor fans die nog geen kaarten hebben kunnen bemachtigen voor de Dutch Grand Prix op Zandvoort. De organisatie van de Formule 1-race stelt extra kaarten beschikbaar.

Fans die de eerste keer werden uitgeloot maken opnieuw kans op weekendkaarten of losse kaarten voor zaterdag. Om hoeveel tickets het gaat, wil de organisatie niet zeggen. Losse toegangsbewijzen voor de zondag en passe-partouts zijn al uitverkocht.

Link om tickets te kopen

De organisatie van de Dutch Grand Prix stelde de fans die zich hebben geregistreerd maandag in een mail op de hoogte van de verkoop. Zij ontvangen vrijdag 27 september een link waarmee ze in de webshop tickets kunnen kopen. Vanaf 7 oktober gaat de webshop, indien er nog kaarten beschikbaar zijn, ook open voor alle andere fans.

De Formule 1 keert volgend jaar na 35 jaar afwezigheid weer terug in Zandvoort. Er werden meer dan een miljoen kaarten aangevraagd, maar er is tijdens het raceweekend per dag ‘slechts’ plek voor 105.000 toeschouwers. De race wordt op 3 mei verreden

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen