F1 aan Tafel: Er speelt meer bij Red Bull

door de redactie van Grand Prix Radio
F1 aan Tafel met Jeroen Kreeft

Met de inhaalrace van Max Verstappen nog vers in het geheugen ontvangt Mattie Valk wederom drie spraakmakende gasten in Formule 1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio. En er is genoeg te bespreken. Want hoe zit het nu met de breuk tussen Lewis Hamilton en Angela Cullen? En hoe gaat het tussen Max Verstappen en Sergio Pérez? 

Te gast is Jeroen Kreeft, fiscalist, autosportcoureur en liefhebber van Formule 1. “De Fia is heel slecht in het uitvoeren van zijn eigen regels”, zegt Kreeft in deze aflevering. Wie na zo’n weekend niet mag ontbreken is commentator bij Grand Prix Radio Olav Mol. “De eerste die Max altijd moet verslaan, is zijn teamgenoot. En als dat dan een keer niet gebeurt…” En uiteraard is daar ook weer Nederlandse bekendste teambaas Frans Verschuur. Mattie vraagt hem naar het team dat hem het meeste tegenvalt, dit seizoen. Verschuur twijfel niet: “McLaren!”.

Pérez op pole

De vier hadden genoeg om over door te praten. Natuurlijk ging het over Verstappen, die Q2 moest afbreken met een kapotte aandrijfas, waardoor Sergio Pérez op pole kon starten. Ook de penalty die Fernando Alonso kreeg, was onderwerp van gesprek, evenals de veertiende plek van Nyck de Vries.  

Prijzen

Natuurlijk zijn er ook weer prijzen te verdienen tijdens het spel Raad het Autogeluid. Wat te denken van een volle tank brandstof voor je personenauto, een Flitsmeister Two en een fles Ferrari Champagne?

Redenen genoeg om ook deze week weer te luisteren naar F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio.

Presentatie: Mattie Valk
Redactie: Sjaak Böhmer & Koen Bakker
Vormgeving en montage: Marnix Westhuis
Draaiboek en productie: Mario de Pizzaman

Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link.

door de redactie van Grand Prix Radio

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden