F1 aan Tafel: GP Monaco onzeker

door Tim Koenders
F1 aan Tafel 24-4-2023 banner

Gaat Aston Martin samenwerken met Honda? Kan de Grand Prix van Monaco doorgaan? Wat kunnen we verwachten tijdens de Grand Prix van Azerbeidzjan? Kortom, genoeg om over te praten en daarom ontvangt Rachid Finge deze week drie spraakmakende gasten in F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio.

Max Verstappen won twee van de eerste drie races van het seizoen. Teamgenoot Sergio Pérez won de andere race. Red Bull is het te kloppen team maar volgens voormalig Formule 1-coureur Michael Bleekemolen komt dit ook door Verstappen. “Hij is wereldkampioen en kan een team naar zijn hand zetten. Iedereen luistert naar hem, zijn woord is heilig.”

Mercedes is sinds 2022 niet meer zo dominant als in de seizoenen daarvoor. Sterker nog, ze wisten in 2022 slechts één race te winnen. Toto Wolff is naast teambaas ook aandeelhouder van het team. Dit is volgens dj, producer en muziekdeskundige Ronald Molendijk een probleem voor het Duitse team. “Alle problemen binnen het team zijn maar één man aan te rekenen en dat is Toto Wolff. En hij kan niet weggestuurd worden, dat is het kwetsbare van het team.”

Grand Prix van Azerbeidzjan

Dit weekend staat de Grand Prix van Azerbeidzjan op het programma. Coureur en presentator van “Top Speed TV” Martin Utberg is geen fan van het snelle stratencircuit. “De kans op schade en serieus letsel vind ik gewoon niet leuk. Ik ben fan van racen en niet van crashes.”

Prijzen

Natuurlijk zijn er ook weer prijzen te verdienen tijdens het spel Raad het Autogeluid. Wat te denken van een volle tank brandstof voor je personenauto, een Flitsmeister Two en een fles Ferrari Champagne?

Redenen genoeg om ook deze week weer te luisteren naar F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio.

Presentatie: Rachid Finge

Redactie: Sjaak Böhmer & Koen Bakker

Vormgeving en montage: Marnix Westhuis

Draaiboek en productie: Mario de Pizzaman

Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link.

door Tim Koenders

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden