F1 aan Tafel: Lewis lacht het laatst

17 jan 2022 door Tim Koenders
alonso sprint imola

De start van het Formule 1 seizoen van 2022 komt steeds dichterbij. Mattie Valk bespreekt de actualiteiten en nog veel meer in de nieuwste aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijkse 'awardwinning' podcast van Grand Prix Radio. Dat doet hij ook weer met drie spraakmakende gasten.

De eerste gast is Tom Coronel die net terug is uit Saoedi-Arabië waar hij samen met zijn broer Tim de Dakar Rally reed. Uiteraard blikt Coronel aan tafel terug op zijn avontuur. 

Een goed begin

De gebroeders Coronel hebben de finish uiteindelijk niet weten te halen maar de Dakar begon veelbelovend. "Het begon als de allerbeste Dakar ooit. Dat komt door de goede voorbereiding, een hele goede auto, ervaring en natuurlijk gewoon een beetje gasgeven."

Naast Tom Coronel zit ook de sportief directeur van de Dutch Grand Prix, Jan Lammers, aan tafel.

Geen problemen in Zandvoort

Uiteraard gaat het over de grand prix in Zandvoort maar ook over de uitstoot van stikstof waar discussies over opwaaien. "Iedereen denkt dat wij problemen hebben met de stikstof maar dat is helemaal niet het geval. We voldoen gewoon aan alle regels", zo zegt Lammers.

Uiteraard is ook vaste gast Frans Verschuur er weer bij. 

'Honda te vroeg uit F1 vertrokken'

Honda vertrekt uit de Formule 1 en volgens Yamamoto, directeur bij Honda, was dat misschien wel te vroeg. Frans Verschuur is het er helemaal mee eens. "Honda is inderdaad te vroeg uit de Formule 1 vertrokken. Ze hadden dit succes ook niet zo snel verwacht."

Redenen genoeg om ook deze week weer te luisteren naar de nieuwste aflevering van F1 aan Tafel.

Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link. 

17 jan 2022 door Tim Koenders

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen