F1 Aan Tafel: Max is er mentaal klaar voor

photo_2021-10-18-19.08.26

Terwijl in Texas koffers worden uitgepakt voor de 17e race van dit seizoen, blikken de gasten van F1 aan Tafel vooruit op de Grand Prix van Amerika. 

En wat voor gasten: wat te denken van voormalig F1-coureur en winnaar van de 24 uur van Le Mans: Gijs van Lennep. "Rally rijden vind ik nog steeds verrekte leuk om te doen! Lekker door die bossen in Frankrijk jassen!"

Heel ander sfeer

Ook tv-regisseur Rolf Meter schoof aan bij de grootste F1-podcast van Nederland. Meter werkt onder meer aan de F1-uitzendingen van Ziggo, die eindelijk weer met publiek worden opgenomen. "Je merkt nu op zondag weer echt dat het racedag is en dat mensen opgewonden zijn in de studio. Het is écht een heel andere sfeer!"

Nieuwe wagen Red Bull

En natuurlijk is ook vaste gast Frans Verschuur aanwezig, die ingaat op de ontwikkeling van de nieuwe wagen van Red Bull voor 2022. "Adrian Newey bij Red Bull is heel belangrijk. Hij is de man die het moet doen." Hoe lang Verschuur nog de enige teambaas is, die een Verstappen kampioen maakte, is nog maar zeer de vraag. 

Lando Norris

Maar uiteraard gaat het in deze aflevering met name over de Grand Prix van Amerika, die aankomend weekend wordt verreden. En het gaat over het volgende seizoen, over het aanstaande kampioenschap en over Lando Norris en zijn vroegere mentale problemen. 

Alle reden om weer te luisteren naar een nieuwe aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio.

Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen