F1 aan Tafel: Max is Miami

09 mei 2022 door Jacobine van den Berg
IMG_1384

Max Verstappen wist het Maximale te behalen in Miami. Veel bekende wereldsterren waren er te vinden op het Miami International Autodrome, er waren Disney achtige-taferelen, een nep-haven en American Football-helmen bij de podiumceremonie. De beste helm van het weekend was de basketbal-helm van Lando Norris. Uiteraard blijft het nieuwe circuit ook niet onbesproken. Dat en nog meer komt ter sprake in de nieuwste aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio. Presentator Mattie Valk ontvangt op het terras van The Harbour Club in Vinkeveen wederom spraakmakende autosportgasten.

Ongelofelijk

Zo is Humberto Tan, radio- en televisiepresentator en F1-liefhebber te gast. Tan zegt het nog ongelofelijk te vinden dat Max eigenlijk zo weinig heeft kunnen rijden tijdens de trainingen. "Eigenlijk was het een onbetrouwbare auto, op een nieuw circuit, dit belooft wat voor de rest van het seizoen."

Hamilton vs Russell

Ook aangeschoven is Olav Mol, F1-presentator bij Grand Prix Radio. Mol legt aan tafelgast Tan uit wat het verschil is tussen Lewis Hamilton en George Russell. "Hamilton is bezig in zijn hoofd met wat hij niet heeft, en Russell is bezig in zijn hoofd met wat hij wel heeft." Hij voegt eraan toe dat Russell voor zijn gevoel een betere auto heeft en Hamilton voor zijn gevoel een slechtere.

Laatste seizoen Ricciardo bij McLaren?

Uiteraard mag Frans Verschuur, de vaste waarde van de podcast niet ontbreken. De enige Nederlandse teambaas die een Verstappen kampioen maakte denkt dat het het laatste seizoen van Daniel Ricciardo wordt bij McLaren. "McLaren kennende willen ze er jong talent in en in die omstandigheden is het niet goed dat hij er rijdt, ze zullen hem niet direct vervangen maar wel tot aan het einde van het seizoen houden." 

Dat en meer in deze aflevering. Redenen genoeg om ook deze week weer te luisteren naar F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio.

Presentatie: Mattie Valk

Redactie: Sjaak Böhmer & Koen Bakker

Vormgeving: Marnix Westhuis

Productie: Mario de Pizzaman

Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link.

09 mei 2022 door Jacobine van den Berg

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen