F1 aan Tafel: Max Verstappen versus Michael Schumacher

door Tim Koenders
F1 aan Tafel 11-9-2023

Aankomend weekend staat de Grand Prix van Singapore op het programma. Volgens Helmut Marko moet Toto Wolff zich maar eens op zijn eigen team gaan focussen. Kan Sebastian Vettel de Formule 1 milieuvriendelijker maken? Kortom, genoeg om over te praten en daarom ontvangt Ruud Henriks deze week drie spraakmakende gasten in F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio.

Max Verstappen domineert op dit moment in de Formule 1. Toch worden de races hierdoor niet minder leuk volgens dj en Formule 1-liefhebber Corné Klijn. “Ik vond het hartstikke gaaf om de Ferrari’s er weer bij te zien in Italië terwijl ze er in Zandvoort niet bijzaten. Ik kan ook erg genieten van wat Albon doet in de Williams.”

Ferrari heeft het de afgelopen jaren lastig, dit seizoen stonden ze vóór de Grand Prix van Italië pas drie keer op het podium. Op Monza pakte Carlos Sainz pole position en het team leek te kunnen strijden om de voorste plaatsen tijdens de thuisrace. Voor dj, producer en muziekdeskundige Ronald Molendijk was dit geen verrassing. “Ik denk dat ze die auto hebben ontworpen voor dat circuit en hebben bedacht de rest van het seizoen er ook maar mee te rijden.”

Max Verstappen en Michael Schumacher

Michael Schumacher is één van de meest succesvolle Formule 1-coureurs. Bas Koeten, eigenaar van Nederlands grootste raceteam met 25 verschillende auto’s in diverse nationale en internationale kampioenschappen, ziet een overeenkomst tussen Verstappen en Schumacher. “Verstappen heeft de beste mensen om zich heen verzameld, dat deed Schumacher ook. Dat zie je alle andere coureurs in het veld minder doen.”

Prijzen

Natuurlijk zijn er ook weer prijzen te verdienen tijdens het spel Raad het Autogeluid. Wat te denken van een volle tank brandstof voor je personenauto, een Flitsmeister Two en een fles Ferrari Champagne?

Redenen genoeg om ook deze week weer te luisteren naar F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio.

Presentatie: Ruud Hendriks

Redactie: Sjaak Böhmer

Vormgeving en montage: Marnix Westhuis

Draaiboek en productie: Mario de Pizzaman

Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link.

door Tim Koenders

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden