F1 aan Tafel: Maximale score voor Verstappen

door Jacobine van den Berg
Header liveblog 1 Bahrein

Max Verstappen sloeg hard toe in Italië waar Charles Leclerc kostbare punten verspeelde. Lewis Hamilton werd op een ronde gezet door diezelfde Verstappen en Mercedes-teambaas Toto Wolff die met excuses komt over de boordradio. Dat en meer komt ter sprake in de nieuwste aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio

Presentator Mattie Valk ontvangt in The Harbour Club in Vinkeveen wederom spraakmakende autosportgasten.

 

WK-voetbal

Zo is Toine van Peperstraten, F1-liefhebber en presentator bij ESPN, Radio 1 en Radio Veronica, te gast. Van Peperstraten zegt op de vraag of Formule 1 leuker is dan voetbal dat het een vergelijking is die je eigenlijk niet kan maken. "Dat is als appels met peren, Formule 1 is de crème de la crème van de autosport, voetbal heb je in verschillende niveaus. Maar een WK-voetbal is dan gaver dan Formule 1."

Intermediates

Ook aangeschoven is Olav Mol, F1-commentator bij Grand Prix Radio. Mol wordt gevraagd of Imola een heerlijke race was om te verslaan. De Grand Prix Radio commentator zegt: "Elke wedstrijd die begint op intermediates is een toprace, en zo ook Imola." 

Ellende Hamilton

Uiteraard mag Frans Verschuur, de vaste waarde van de podcast niet ontbreken. De enige Nederlandse teambaas die een Verstappen kampioen maakte zegt dat dit seizoen voor Hamilton een strafexpeditie is: "De gifbeker moet helemaal leeg en deze ellende gun ik hem ook niet, hij is een zevenvoudig wereldkampioen." 

Dat en meer in deze aflevering. Redenen genoeg om ook deze week weer te luisteren naar F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio.

Presentatie: Mattie Valk

Redactie: Sjaak Böhmer & Koen Bakker

Vormgeving: Marnix Westhuis

Productie: Mario de Pizzaman

Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link.

 

door Jacobine van den Berg

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden