F1 aan Tafel met Rinus 'Veekay', Sandra van der Sloot en Frans Verschuur

door Hidde Wissels
F1AT-MATTIE-UPDATE

Aanstaande maandag, 23 november, staat er weer een nieuwe F1 aan Tafel, de grootste F1-podcast van Nederland, voor je klaar. Rinus 'Veekay' van Kalmthout, Sandra van der Sloot en Frans Verschuur bespreken onder leiding van Mattie Valk het laatste racenieuws.

Vanuit het Event Center van de Harbour Club in Vinkeveen bespreken de gasten al het laatste racenieuws en natuurlijk kijken ze vooruit naar de Grand Prix van Bahrein. Jij kunt ook je bijdrage hebben, heb je een vraag mail die dan snel naar f1aantafel@grandprixradio.nl en wellicht beantwoorden de gasten jouw vraag.

Mattie Valk gaat met drie gasten de racewereld onder de loep nemen. De eerste gast is Rinus van Kalmthout beter bekend in Amerika als Rinus 'Veekay'. Van Kalmthout maakte afgelopen seizoen zijn debuut in de NTT IndyCar Series. In zijn eerste jaar wist hij meteen een podium te pakken en Van Kalmthout werd uiteindelijk Rookie of the year. Sandra van der Sloot is de tweede gast die aanschuift bij Mattie. Van der Sloot is o.a. coureur in de Porsche GT3 Benelux Cup, snelste vrouw van Nederland én van het circuit Zandvoort. En als laatste een vaste waarde in onze podcast; Frans Verschuur. Verschuur is Teambaas, coureur en winnaar Le Mans met Jos Verstappen.

[playlist type="video" ids="58398"]

Formule 1 aan tafel is vanaf aanstaande maandag 21.00 uur te vinden op GrandPrixRadio.nl, (F1aantafel), of luister via je favoriete podcast-app.

door Hidde Wissels

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen