F1 aan Tafel: Verstappen afhankelijk van updates

door Anouk Ros
3639737

Red Bull heeft aangegeven dit seizoen alleen nog kleine updates mee te nemen, dus geen grote pakketten meer voor het team. Inflatie zorgt voor problemen rondom de budgetcap en de toekomst van Nicholas Latifi staat op losse schroeven. Dat en meer komt ter sprake in de nieuwste aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio. Presentator Mattie Valk ontvangt in The Harbour Club in Vinkeveen wederom spraakmakende autosportgasten.

Grand Prix van Zandvoort

Zo is Robert van Overdijk, algemeen directeur CM.com Circuit Zandvoort, deze aflevering aanwezig. En zo kan de Grand Prix van Zandvoort niet onbesproken blijven. "Op 1 augustus sluiten wij de poorten, en vanaf dat moment is het alleen nog maar full-time opbouwen", zo vertelt hij over de voorbereiding van de race in september.

Verlenging voor Gasly

Ook Indy Dontje, coureur, 24 uur van Daytona-winnaar en ondernemer, is deze week te gast. Pierre Gasly blijft ook volgend seizoen rijden bij AlphaTauri, dat is afgelopen week bekend gemaakt. Dontje heeft een duidelijke mening over de coureur: "Ik vind het een hele goede rijder. Hij is helemaal ontpopt bij AlphaTauri." 

Budgetcap zorgt voor aanpassingen

En vaste waarde Frans Verschuur is ook weer aanwezig. Christian Horner heeft bekend gemaakt dat Red Bull enkel nog kleine updates met zich mee zal brengen dit seizoen. Verschuur zegt daarover het volgende: "Ik denk dat ze meer op betrouwbaarheid gaan. Je ziet dat er nog best wel wat auto's uitvallen per grand prix. Is het niet Ferrari, dan is het wel Red Bull." 

Dat en meer in deze aflevering. Redenen genoeg om ook deze week weer te luisteren naar F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio.

Presentatie: Mattie Valk

Redactie: Sjaak Böhmer & Koen Bakker

Vormgeving: Marnix Westhuis

Productie: Mario de Pizzaman

Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link.

door Anouk Ros

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden