F1 aan Tafel: Verstappen heeft geen keuze

door Jacobine van den Berg
10-saturday-monza

Hebben Max Verstappen en Red Bull hun zaken weer enigszins op orde voor het sprintweekend in Imola? Hoe vergaat het Mercedes intussen? Er wordt vooruitgeblikt naar komend raceweekend in Italië. Ook Olav Mol komt met een bijdrage vanuit Spanje. Dat en meer komt ter sprake in de nieuwste aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio

Presentator Jeroen Mul ontvangt in het feestelijk versierde terras van The Harbour Club in Vinkeveen ter ere van het vijfjarig jubileum van de club wederom spraakmakende autosportgasten.

Pérez goed in zijn vel

Zo is Nance Coolen, zangeres van Twenty 4 Seven, tv-presentatrice en Formule 1-liefhebber te gast. Coolen zegt dat Sergio Pérez lekkerder in zijn vel lijkt te zitten. "Die zal het zichzelf niet zo snel af laten nemen in Imola, wellicht gaat hij weer stampen." 

Safety Car

Ook aangeschoven is Bas Schothorst, voormalig coureur, co-host van vrije trainingen bij Grand Prix Radio en ondernemer. Schothorst zegt dat hij de irritatie van de trage Safety Car wel begrijpt. "Het tempo is enorm belangrijk, je moet je banden op temperatuur houden, en je moet op en top zijn voor de herstart."

Zuid-Afrika

Uiteraard mag Frans Verschuur, de vaste waarde van de podcast niet ontbreken. De enige Nederlandse teambaas die een Verstappen kampioen maakte wordt gevraagd wat hij vindt van Lewis Hamilton die graag in Zuid-Afrika wil racen. "Hij kan zoveel vinden, het gaat om de muntjes die ze betalen en dat kan hij niet invullen."

Dat en meer in deze aflevering. Redenen genoeg om ook deze week weer te luisteren naar F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio.

Presentatie: Jeroen Mul

Redactie: Sjaak Böhmer & Koen Bakker

Vormgeving: Marnix Westhuis

Productie: Mario de Pizzaman

Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link.

door Jacobine van den Berg

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden