F1 aan Tafel: Verstappen Spaanse favoriet

16 mei 2022 door Anouk Ros
21C5E507-C588-47C0-9FEE-44F165E3BEAE

Er zijn weer genoeg nieuwtjes rondom de coureurs en teams de wereld ingeslingerd die in de podcast besproken worden. Het F1-debuut van Nyck de Vries wordt groter gemaakt dan het is en er vindt een heuse strijd plaats als het gaat om de budgetcap. Dat en nog meer komt ter sprake in de nieuwste aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio. Presentator Jeroen Mul ontvangt in The Harbour Club in Vinkeveen wederom spraakmakende autosportgasten.

Updates Red Bull 

Zo is Rob van Someren, DJ radio 10 en Formule 1-liefhebber, in deze aflevering te gast. Hij verwacht geen spectaculaire updates bij Red Bull, maar vooral meerdere kleine updates verspreid over de hele auto: “Ik denk dat ze overal iets proberen te winnen, maar dat zal niet in een specifiek onderdeel van de auto zitten.”

Komkommertijd in de media

Ook Rob Steltman is aanwezig bij F1 aan Tafel. De teams lijken elkaar via de media gek te maken over onder andere de budgetcap. "Het lijkt wel alsof er tussen iedere race nu komkommertijd ontstaat in het nieuws. Het gaat helemaal nergens meer over", zo is Steltman van mening. 

F1-debuut Nyck de Vries 

Uiteraard is de vaste waarde van de podcast, Frans Verschuur, ook aanwezig. Hij vindt dat de eerste verschijning in de Formule 1 van Nyck de Vries komend weekend in Spanje onnodig groot wordt gemaakt. “Hij rijdt alleen een vrije training, maar dat zijn de teams verplicht. Ik vind het meer een nieuwtje van niks”, aldus Verschuur. 

Dat en meer in deze aflevering. Redenen genoeg om ook deze week weer te luisteren naar F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio.

Presentatie: Jeroen Mul

Redactie: Sjaak Böhmer & Koen Bakker

Vormgeving: Marnix Westhuis

Productie: Mario de Pizzaman

Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link.

16 mei 2022 door Anouk Ros

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen