F1 aan Tafel: Winnaar Gouden Podcast RadioRing

door Anouk Ros
alonso sprint imola

Max Verstappen heeft hoge verwachtingen van het eerste Formule 1-seizoen van Nyck de Vries. Nico Hülkenberg lijkt goed voorbereid het nieuwe seizoen in te gaan. En Andretti is nog steeds druk bezig met een intrede in de Formule 1. Dat en meer komt ter sprake in de nieuwste aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio. Presentator Mattie Valk ontvangt in The Harbour Club in Vinkeveen wederom spraakmakende autosportgasten.

Als bedankje voor het winnen van de RadioRing is een van de stemmers in de prijzen gevallen. De winnaar van de 4 daagse reis naar de Grand Prix van Hongarije met privé charter-vlucht wordt in deze aflevering bekend gemaakt. Deze reis wordt mede mogelijk gemaakt door GP Ticket.

24/7 achter de sim

Deze aflevering is Rob van Someren, winnaar van de RadioRing 2023, radio DJ bij Radio 10 Somertijd, politieman én groot Formule 1 liefhebber, te gast. Max Verstappen zou een racesimulator in zijn privéjet geplaatst hebben. Van Someren vindt dit een geniale actie: "Hij is natuurlijk gek van dat simmen. Als je dan op een gegeven moment het geld en de mogelijkheden hebt. Ik vind dat wel ultiem."

Voorproefje

Ook Olav Mol, Formule 1 commentator bij Grand Prix Radio, schuift deze week aan. Nico Hülkenberg keert komend seizoen terug in de Formule 1 en zegt zelf goed voorbereid te zijn. Ondanks dat verwacht Mol wel dat de Duitser nog even in moet komen: "Ik denk dat hij een wedstrijd of vijf nodig heeft, niet om gewoon zijn rondjes te rijden, daar kom je wel weer in. Maar de nieuwe afmetingen van de auto, hoeveel zwaarder ze zijn. Dat moet je allemaal aanvoelen met acties die je uithaalt."

Grosjean terug?

Ook de vaste waarde van de podcast én Nederlands meest besproken en meest succesvolle autosport-teambaas, Frans Verschuur, is deze aflevering aanwezig. Andretti houdt vol en doelt nog steeds op een intrede in de Formule 1. Romain Grosjean rijdt in de IndyCar voor Andretti. Een mogelijke terugkeer voor de Fransman in de Formule 1 wordt dan ook niet uitgesloten, al denkt Verschuur daar anders over: "Grosjean moet gewoon weg blijven uit de Formule 1. Dat is geweest, gedaan."

Dat en meer in deze aflevering. Redenen genoeg om ook deze week weer te luisteren naar F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio.

Presentatie: Mattie Valk

Redactie: Sjaak Böhmer & Koen Bakker

Vormgeving en montage: Marnix Westhuis

Draaiboek en productie: Mario de Pizzaman

Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link.

door Anouk Ros

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden