Familie staat stil bij vijftigste verjaardag Michael Schumacher

img_4933_0

Michael Schumacher viert morgen (3 januari) zijn vijftigste verjaardag. Hoewel de familie van de zevenvoudig wereldkampioen, die eind 2013 een zwaar skiongeluk had, slechts summier informatie naar buiten brengt, verschijnt er vandaag op het officiële Facebook-account van de Duitser een uitgebreide post.

Daarin bedankt de familie iedereen voor het 'gezamenlijk met hem en met ons' vieren van de verjaardag, maar wordt tevens om terughoudendheid gevraagd: "Jullie kunnen er zeker van zijn dat hij in de beste handen is en we al het mogelijke doen om hem te helpen. Heb er begrip voor wanneer wij de wens van Michael respecteren en een zo gevoelig onderwerp als zijn gezondheid – net als vroeger – privé houden. Tegelijkertijd bedanken we iedereen voor de vriendschap en wensen we iedereen een gezond en gelukkig 2019."

App

Ter herinnering aan de succesvolste Formule 1-coureur aller tijden wordt morgen de officiële Michael Schumacher-app uitgebracht. Deze app moet een virtueel museum worden, met daarin alle hoogtepunten uit de carrière van de voormalig Formule 1-coureur: "Michael kan trots zijn op wat hij heeft bereikt, en wij zijn dat ook. We willen de herinnering aan die successen levend houden door tentoonstelling 'Michael Schumacher Private Collection' in Keulen, het plaatsen van herinneringen op sociale media en middels de Keep Fighting Foundation. Zo willen we de aandacht weer vestigen op zijn overwinningen, zijn records en zijn opgewektheid", aldus de familie op Facebook.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen