FOM ontkent geruchten over derde Grand Prix in Oostenrijk

12 jul 2020 door Tim Koenders
red-bull-ring

Er waren geruchten dat het onzeker was of de Formule 1 volgende week in Hongarije zou gaan rijden. Er zouden in Hongarije problemen zijn met het coronavirus. De Grand Prix zou dan vervangen worden door nog een race in Oostenrijk. De FOM heeft zojuist al deze geruchten ontkent. De Formule 1 zal gewoon afreizen naar Hongarije. 

Vanmiddag staat de Steiermark Grand Prix op het programma, ook wel de tweede Grand Prix van Oostenrijk genoemd. Volgende week zouden de teams in Hongarije gaan rijden, maar er waren geruchten dat het nog onzeker zou zijn. Het schijnt dat er in Hongarije nog wat problemen zijn met betrekking tot het coronavirus. Door de situatie in Hongarije zou het dus onzeker zijn of de Formule 1 wel af kan reizen naar het land.

De Grand Prix zou dan vervangen worden door nog een race in Oostenrijk. Dit zou betekenen dat de Formule 1 drie weken achter elkaar op hetzelfde circuit rijdt. Zojuist is er door de FOM naar buiten gebracht dat dit niet waar is. Ze ontkennen de geruchten dat er mogelijk een derde Grand Prix in Oostenrijk verreden zal worden. De FOM geeft aan dat de Formule 1 volgende week gewoon gaat racen in Hongarije.

 

12 jul 2020 door Tim Koenders

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen