Formule 1-promotors 'postief' na overleg met Liberty Media

AP-1V5F8PREH1W11_news

De Formula One Promoters’ Association (FOPA), waarin zestien van de 21 Grands Prix-promotors zijn verenigd, is enigszins gerustgesteld door een overleg dat de organisatie gisteren had met Liberty Media.

Tijdens de bijeenkomst is gesproken over de kritiek die de FOPA afgelopen maandag in een open brief uitte aan het adres van de Amerikaanse Formule 1-organisatie. Die zou de sport niet goed genoeg leiden.

 

Volgens Stuart Pringle, directeur van circuit Silverstone en voorzitter van de FOPA, verliep het overleg met Liberty Media in een positieve sfeer. "We hebben het gevoel dat onze boodschap is overgekomen", aldus Pringle tegen de BBC. "We waren gefrustreerd omdat we het gevoel dat we niets anders konden doen dan onze grieven openbaar te maken. Maar we hebben eigenlijk een heel positieve dag achter de rug. We denken dat onze zorgen geadresseerd zullen worden en wij – als race-organisatoren – zijn ons er van bewust dat we allemaal het beste met onze sport voor hebben. We willen dat samen voor elkaar krijgen en zullen dan ook samen aan oplossingen werken."

De brief van FOPA van afgelopen maandag:

AGP18611_2019_F1_Season-Launch_2420x1620px_WEBSITE-V1
(c) Australian Grand Prix Corporation

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen