Jack-Plooij

De tweede testweek van de Formule 1 op het Circuit de Catalunya staat op het punt te beginnen. Grand Prix Radio is met verschillende verslaggevers aanwezig in Barcelona om verslag te doen.

Op onze radiozender nemen Olav Mol en Jack Plooij gedurende de dag de nieuwsupdates voor hun rekening. Ook de interviews die zij hebben met de coureurs zullen op Grand Prix Radio te horen zijn. Mike Mulder zorgt er vanuit het media centre voor dat de website voorzien is van de laatste ontwikkelingen op het circuit.

In de komende uitzending van onze podcast Formule 1 Aan Tafel, die iedere dinsdag om 8.00 uur verschijnt, besteden we uiteraard uitgebreid aandacht aan de testdagen. We schakelen met Barcelona en vertellen je waar je allemaal op moet letten.

De tweede testweek begint niet zoals de eerste week op maandag, maar op dinsdagochtend om 9:00 uur. Tot en met vrijdag hebben de coureurs dagelijks tot 18.00 uur de tijd om hun nieuwe strijdwapens uit te proberen. De eerste Grand Prix wordt op 17 maart in het Australische Melbourne verreden.

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden