Sir Frank Williams ontslagen uit het ziekenhuis

door Hidde Wissels
WilliamsF1_7737_LoRes

Sir Frank Williams kan de kerstdagen gelukkig thuis bij zijn familie doorbrengen. De oud-teambaas is ontslagen uit het ziekenhuis, meldt de renstal op social media. 

De familie Williams bracht vorige week naar buiten dat het 78-jarige Formule 1-icoon was opgenomen in het ziekenhuis. De familie wilde niet bekendmaken wat de reden was voor zijn opname, maar liet wel weten dat zijn situatie stabiel was.

Vlak voor de feestdagen is Williams met een update naar buiten gekomen en laat het weten dat Sir Frank inmiddels weer thuis is.

''We zijn verheugd te kunnen zeggen dat Sir Frank uit het ziekenhuis is ontslagen en nu thuis aan het herstellen is. De familie Williams wil iedereen bedanken voor hun steun in deze moeilijke tijd en iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar wensen.''

Sir Frank was jarenlang de teambaas van de renstal dat grote successen kende. In totaal zijn er 115 overwinningen in de Formule 1 behaald en zijn er negen constructeurstitels in de wacht gesleept Sinds september dit jaar is de familie Williams officieel niet meer betrokken bij het Formule 1-team. De renstal is overgenomen door investeringsmaatschappij Dorilton Capital.

https://twitter.com/WilliamsRacing/status/1342125024875061249

door Hidde Wissels

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen