Gaan Red Bull en Renault het toch weer proberen?

Christian_Horner_Red_Bull_Racing

De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Gisteren zetten we de opties op een rij die Red Bull in zijn zoektocht naar een motor heeft. Over Renault schreven we alleen dat de scheiding met Red Bull nog niet officieel is. En misschien is die zelfs wel van tafel.

Christian Horner, teambaas van Red Bull Racing, deed vandaag een opmerklijke uitspraak, waaruit bleek dat niet alles zo zwart/wit is als het eerst leek. Was het het hele seizoen Renault dat volgens Red Bull en Horner zelf de zaken niet voor elkaar had, nu is de toon aanmerkelijk neutraler. Horner heeft een probleem en moet misschien toch terug naar de Fransen.

Christian Horner tegenover Sky Sports F1: "Niets is nog officieel voorbij met Renault. Er is wel weer veel speculatie. Het is lastig te schetsen hoe we verdergaan, maar dit is F1 en niets is onmogelijk. We moeten nog steeds horen wat Renaults toekomstplannen zijn. Gaan ze Lotus kopen? Gaan ze er zelf mee stoppen?"

Ook zei hij: "Mijn prioriteit is dat Red Bull in de Formule 1 zit volgend jaar. Ik wil onze auto's met onze rijders op de grid zien. Dat betekent praten met alle partijen die er een mogelijk belang hebben dat wij hier volgend jaar zijn."

Foto: Red Bull Racing

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen