George Russell: "Geweldige support van thuispubliek"

WilliamsF1_48977_HiRes

Tijdens de kwalificatie van de Grand Prix van Groot-Brittannië wist George Russell een hele sterke prestatie neer te zetten. In het bijzijn van een groot aantal Britse fans, lukte het hem om door te gaan naar Q3. De Brit zal de sprintkwalificatie (sprintrace red.) vanaf de achtste positie starten.

Het Britse publiek werd door George Russell getrakteerd op een sterke kwalificatie. "Het is fantastisch om de fans te zien", vertelt de Brit trots aan Formula 1. "Het voelt goed om Q3 te bereiken tijdens mijn thuisrace." Naast het gejuich van alle fans, is ook zijn familie aanwezig bij de Grand Prix van Groot-Brittannië, iets wat hem een nog trotser gevoel geeft.

'We hebben nog een lange weg te gaan'

Zonder twijfel gaf Russell aan er alles aan te willen doen om zich zo goed mogelijk te kwalificeren voor de hoofdrace. "Ik zal ervoor strijden zoals ik ook zou doen gedurende een normaal raceweekend." Uiteindelijk is het enorm van belang dat Russell een sterke sprintkwalificatie rijdt, zodat hij een goede startpositie kan bemachtigen voor de race.

Lees ook: Verstappen na P2 in kwalificatie: "Veel last van onderstuur"

Lees ook: Hamilton euforisch na pakken eerste startplek sprintrace

Lees ook: Hamilton pakt P1 voor sprintrace Groot-Brittannië

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden