1920x1080-Sergio-Perez-Racing-Point-F1-GP-Azerbeidzjan-2019

De Spaanse Grand Prix wordt voor Racing Point F1 een belangrijk meetpunt. Dat zegt Sergio Perez in gesprek met SkySports. Op het Circuit de Catalunya in Barcelona zal duidelijk worden of de upgrades het team naar de kop van het middenmoot kan stuwen.

'Barcelona is een zeer belangrijk weekend voor ons. Normaal gesproken is dit het weekend dat het jaar maakt of breekt. Het geeft je een goede referentie van hoe het seizoen eruit gaat zien. We zijn zeer optimistisch gestemd en streven ernaar om hogerop te komen', zegt Perez.

Ontwikkelingsrace

Teamgenoot Lance Stroll denkt dat de ontwikkelingsrace tussen de teams het gehele seizoen zal duren. 'De middenmoot zit dichtbij elkaar. Er zit slechts een paar tienden tussen vier tot negen teams. Het zal tot het einde van het seizoen een mooi gevecht worden. We hopen meer snelheid naar Barcelona te brengen.'

Afgelopen zondag eindigde Racing Point F1 met beide coureurs in de punten. Perez finishte als zesde en Stroll kwam als negende over de finish. Op 12 mei staat de Grand Prix van Spanje op het programma.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen