Grand Prix Radio groeit en zoekt versterking

GrandPrixRadio-highres

De Formule 1 staat in Nederland als nooit tevoren in de belangstelling. Dit is te merken op alle fronten; Nederlanders bezoeken massaal Grands Prix over de hele wereld, kijkcijfers voor de races rijzen de pan uit en online wordt meer dan ooit gezocht naar nieuws over deze geweldige sport.

Bij Grand Prix Radio merken we dit natuurlijk ook. Bezoekersaantallen voor de website, luisteraars voor ons bekroonde radiostation en de podcast, het blijft maar groeien.

Deze groei zorgt voor een behoefte aan versterking. We werken bij Grand Prix Radio met een enthousiaste club mensen, die op verschillende plaatsen wel wat steun kunnen gebruiken. Neem de podcast F1 aan Tafel, zou het je leuk lijken om hier aan bij te dragen? Reageer dan vooral!

Ook voor de website grandprixradio.nl zijn we op zoek naar vers bloed. Hierin hebben we behoefte aan nieuwe collega's, liefst bezig aan een journalistieke studie, die ervaring willen opdoen in het schrijven van nieuwsartikelen en wedstrijdverslagen over de Formule 1. We zoeken naar mensen die een vast aantal werkdagen, of dagdelen, beschikbaar zijn om het laatste Formule 1-nieuws te plaatsen op de website. Belangrijk hierin is dat je een gepassioneerd autosportliefhebber bent, die kennis van zaken heeft. En het is natuurlijk van groot belang dat je een vlotte pen hebt!

Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van het team van Grand Prix Radio? Ben jij de schrijver die we zoeken? Schrijf dan in maximaal 600 woorden een verslag van een recente Formule 1-race, waaruit blijkt dat jij lekker kan schrijven en weet waar je het over hebt. Voeg hier een motivatiebrief aan toe waarin je aangeeft waarom jij degene bent die onmisbaar is voor ons team en wie weet word je binnenkort onze nieuwe collega bij Grand Prix Radio en kan je samen met ons de voorbereidingen treffen op het Formule 1-seizoen 2020!

Reageer voor 1 december 2019 via: vacature@grandprixradio.nl

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen