Grand Prix Radio op FM-frequentie vanuit Spa-Francorchamps

P-20170521-00755_News

Grand Prix Radio heeft opnieuw het exclusieve recht gekregen om de Grand Prix van België live en vanaf locatie via FM uit te zenden. Onze radiozender is van vrijdag 24 t/m zondag 26 augustus 24 uur per dag op en rond circuit Spa-Francorchamps te beluisteren via de frequentie 88.8FM.

Met deze service kunnen de tienduizenden Nederlandse bezoekers van de race in de Belgische Ardennen niet alleen via internet, DAB+ en de Grand Prix Radio-app, maar ook met de transistor- en autoradio het live-verslag van Formule 1-commentator Olav Mol volgen. Grand Prix Radio kreeg in 2016 voor het eerst toestemming van de organisatie om middels een FM-frequentie het gehele raceweekend live uit te zenden.

Via Grand Prix Radio is ook komend weekend zowel de kwalificatie als de race - met het commentaar van Olav Mol - live te beluisteren. De dj’s van Grand Prix Radio zenden 24 uur per dag live uit waarbij niet alleen het laatste nieuws uit de paddock langskomt, maar ook reportages gemaakt zullen worden op en rond het circuit.

Naast de frequentie op 88.8 FM is Grand Prix Radio uiteraard ook te beluisteren via de livestream op onze website, DAB+ en via de Grand Prix Radio-app. Goed om te weten: de extra roamingkosten zijn binnen de EU afgeschaft dus het streamen brengt geen extra kosten met zich mee. Op de stream via de app is een kleine vertraging te horen. De FM-frequentie brengt geen vertraging met zich mee.

UPDATE: 26-08: Vanwege technische problemen aan Belgische kant zal onze 88.8FM-frequentie op Spa niet in de lucht zijn vandaag. We verwijzen jullie graag door naar DAB+, de Grand Prix Radio-app of de player op de website. Onze excuses voor het ongemak.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden