Grand Prix Radio mediapartner The Holland Boat

WhatsApp-Image-2019-03-20-at-23.37.00

Grand Prix Radio zal dit jaar tijdens de Grand Prix Formule 1 van Monaco live gaan uitzenden vanaf The Holland Boat, gelegen in de haven van Monte-Carlo. The Holland Boat biedt een exclusieve beleving tijdens de Grand Prix van Monaco.

John van Lottum, een van de ondernemers achter The Holland Boat; “wij zijn heel erg blij met deze samenwerking. Een 72 meter lange super-de-luxe jacht met vier verdiepingen die omgedoopt wordt tot The Holland Boat is al een beleving op zich. Dit jaar mogen we hier ook de aanwezigheid van Formule 1-iconen, Olav Mol en Jack Plooij bij optellen. Dit betekent voor de bezoekers op de boot ook dat Olav Mol de nabeschouwing van de kwalificatie en de race voor zijn rekening neemt. Kortom, de ultieme Formule 1-beleving.”

Grand Prix Radio zal vanaf donderdag t/m zondag live visual radio presenteren vanaf het dek van The Holland Boat. Alles is te horen én te zien via de app en website van de radiozender, alsmede via o.a. iTV van KPN, XS4all en Telfort.

“Dit zijn prachtige mooie nieuwe initiatieven in de race en mediawereld,” aldus Olav Mol. “Zowel de luisteraar als de kijker wordt dichtbij het meest unieke Formule 1-event op de kalender gebracht door onze visual radio. Dat maakt deze samenwerking zo bijzonder. Dichter bij het Monte Carlo gevoel kan je niet komen. Monaco is de race waar echt alle coureurs naar uitkijken, maar tevens ook een van de moeilijkste races voor de coureurs. Daarnaast ademt Monaco gewoon iets magisch. Het is de meest prestigieuze race.”

Net als vorig jaar belooft The Holland Boat weer een onvergetelijke ervaring te worden. Voor het hele weekend is er een programma op de boot met uiteraard de mogelijkheid om de race van heel dichtbij te zien. Inmiddels is ook de entertainment line-up bekend en zullen onder andere Wolter Kroes en Thomas Berge het feest compleet maken.

The Holland Boat is gelegen in de haven van Monte Carlo tijdens de Formule 1 van Monaco en biedt een unieke beleving. Het is mogelijk om op zaterdag 25 mei de kwalificatie en op zondag 26 mei de race te bekijken. Voor meer informatie en tickets gaan naar: www.thehollandboat.com.

Gerelateerde updates

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden