Grand Prix Radio tijdens Dutch GP live vanuit Zandvoort

grand prix radio studio op locatie

Tijdens de Grand Prix van Nederland zendt Grand Prix Radio live uit vanuit Zandvoort. Dankzij de interactieve radio-uitzendingen kan jij als luisteraar meepraten, voorspellen en mooie prijzen winnen. De radiostudio van Grand Prix Radio vind je op de Zandvoortse boulevard ter hoogte van het TinQ tankstation, naast Circuit Zandvoort.

Vrijdag, zaterdag en zondag komen alle visual-radioprogramma’s live vanuit de lokale studio in Zandvoort. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat wordt er radio gemaakt én uitgezonden met beeld. De beelden zijn te zien via de Grand Prix Radio-website en app. Ieder uur word je als luisteraar op de hoogte gehouden van al het actuele nieuws rondom de Grand Prix van Nederland. Bovendien is er een speciale commentator voor het nieuws: Rachid Finge. Daarnaast zullen diverse DJ's van Grand Prix Radio de uitzendingen vullen, die Nederlandse coureurs en bekende Nederlanders ontvangen in de uitzendingen. 

Uiteraard worden ook dit weekend de Formule 1-sessies voorzien van live commentaar. Olav Mol en Jack Plooij nemen de derde vrije training, kwalificatie en race voor hun rekening. Dit commentaar is niet alleen live te beluisteren, maar ook met beeldmateriaal te bekijken via de website en app!

#Brulbox

Tijdens het grand prix-weekend in Zandvoort ben je van harte welkom om langs te komen. Zo kan je kijken terwijl er live radio gemaakt wordt en zelfs meepraten. Ook kan je met het maken van een voorspelling mooie prijzen winnen, waaronder tankbonnen van TinQ. Buiten de radiostudio staat de #Brulbox, voorzien van camera en microfoon. Als luisteraar kun je hier instappen, in de uitzending komen en kans maken op mooie prijzen! 

brulbox zandvoort

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden