Grosjean heeft vertrouwen in toekomst bij Haas

1920x1080-Romain-Grosjean-Haas-GP-België-2019

Romain Grosjean maakt zich vooralsnog weinig zorgen over zijn toekomst in de Formule 1. Sinds bekend werd dat Valtteri Bottas zijn contract heeft verlengd bij Mercedes en Esteban Ocon komend seizoen de plaats inneemt bij Renault van Nico Hülkenberg wordt de Duitser gelinkt aan een overstap naar Haas ten koste van Grosjean.

"Er zijn veel geruchten, maar ik voel mij redelijk op mijn gemak", zegt de Fransman in gesprek met Sky Sports F1. "Ik ben, denk ik, bezig aan een fatsoenlijk seizoen. Niet qua resultaten, maar qua prestaties ben ik best tevreden met wat ik heb gedaan. De komende weken zullen behoorlijk interessant worden. Wie gaat waar naartoe en wie wordt vervangen?"

Weinig punten

Grosjean werd afgelopen zondag tijdens de Grand Prix van België afgevlagd als dertiende. Daarmee bleef hij ver verwijderd van zijn beste klassering dit seizoen, een zevende plaats in Duitsland. De Fransman verzamelde in dertien races slechts acht punten. Naast Duitsland reed Grosjean alleen in Spanje en Monaco in de punten, ook omdat hij in zes andere races uitviel.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen