J6I9475-244

Haas F1-coureur Kevin Magnussen heeft een nieuwe manager. De Deen zat al enge tijd zonder zaakwaarnemer, maar heeft nu aansluiting gezocht bij Martin Reiss, niet toevallig ook de manager van Romain Grosjean.

Günther Steiner juicht de stap van Magnussen toe, de teambaas van Haas F1 denkt dat de samenwerking voordelen kan opleveren.

Steiner bouwt gestaag verder aan het team dat in 2016 debuteerde in de Formule 1. Afgelopen seizoen werd het Amerikaanse team vijfde in het constructeursklassement. Het team is bezig met het opzetten van een eigen simulatorprogramma en was afgelopen winter samen met Mercedes het enige team dat vasthield aan de rijdersopstelling.

Romain Grosjean en Magnussen kenden vorig jaar zo hun probleempjes, maar een rijderswissel is nooit aan de orde geweest, aldus Steiner die continuïteit predikt: "Veranderen om een klein beetje beter te worden is nooit goed. Wanneer je dat doet ga je eerst altijd een stap terug en wat heb je dan bereikt? Niets! Aan het einde van het vorige seizoen hebben ze het allebei prima gedaan, dus waarom veranderen?"

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden