Horner: ‘Verstappen enorm gefrustreerd’

P-20170624-01069_News

Max Verstappen heeft op dit moment het geluk niet aan zijn zijde. Ondanks dat de Nederlander erg sterk rijdt, staat hij de laatste races vaak met lege handen. Dit zorgt voor frustraties bij de Red Bull-coureur.

“Op dit moment is hij enorm gefrustreerd”, vertelt Christian Horner aan Motorsport.com. “Dat komt mede door het feit dat zijn teamgenoot podiumplaatsen pakt, en nu in Bakoe een overwinning. De problemen zijn echter niet de fout van het team of de energie die het team erin steekt.”

Horner is er van overtuigd dat het tij snel zal keren voor Verstappen: “Hij heeft een paar moeilijke races achter de rug, waarin het niet zijn kant op viel. Ik heb het gevoel dat er om de hoek een geweldig resultaat op hem ligt te wachten. Hij rijdt op dit moment zo ontzettend goed, hij heeft echt nog een extra versnelling gevonden.”

De frustraties zorgen er niet voor dat Verstappen over de limiet gaat. Horner: “In alle eerlijkheid naar hem: dat is niet gebeurd. In Bakoe was hij het gehele weekend ongelofelijk indrukwekkend. Dus ik denk van niet. Voor een jongen van 19 is hij ontzettend volwassen. Logischerwijs is hij hongerig naar succes.”

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen