Hülkenberg: "Heb er het beste van gemaakt"

AP-24VYCARAN2111_news

Nico Hülkenberg reed vandaag, sinds een lange tijd, weer een Formule 1-race en dat ging best goed. De Duitser vertrok vanaf de derde plek en finishte ondanks problemen met zijn banden als zevende. "Ik ben tevreden", stelde Hülkenberg in gesprek met Ziggo Sport.

De start was iets waar Hülkenberg nogal gespannen voor was. Toch ging dat best goed. Verstappen had echter een super start en was er al snel voorbij. "Het licht was uit en Max (Verstappen red.) was al naast mij. Ik dacht wat is er nu aan de hand ben ik zondagavond pas van start gegaan?", vertelt de Duitser.

https://twitter.com/RacingPointF1/status/1292470597050662913

Over het algemeen kijkt hij tevreden terug op de race. "Ik ben tevreden. In de tweede helft van de race hadden we een probleem met de banden. Dat was jammer, maar het is wat het is. Ik heb er voor mijn gevoel het beste van gemaakt."

Grand Prix van Spanje

Nu is natuurlijk de grote hamvraag: gaat Hülkenberg ook volgende week de Grand Prix van Spanje rijden of zal Sergio Perez dan weer terug zijn? "Natuurlijk hebben we het erover gehad en als Checo (Sergio Perez red.) niet kan rijden, ben ik er gewoon."

Lees ook: Terneergeslagen Vettel: “Ik moet vol blijven houden”

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen