Hülkenberg rijdt ook tweede GP Groot-Brittannië voor Racing Point

X4I8411

Zojuist maakte het team van Racing Point bekend dat Nico Hülkenberg ook dit weekend voor het team zal rijden. De testresultaten van Perez zijn namelijk positief teruggekomen, wat betekent dat de Mexicaan nog steeds het coronavirus onder de leden heeft en dus niet kan rijden.

Vorige week werd Hülkenberg ingevlogen om Sergio Perez te vervangen. De Mexicaan had namelijk het coronavirus opgelopen en moest in zelfisolatie. Hoewel Hülkenberg het raceweekend best goed begon, kon hij zondag door problemen met zijn bolide niet deelnemen aan de race. Dat was een enorme tegenvaller voor de Duitser die er erg naar uitkeek om weer te kunnen racen.

https://twitter.com/RacingPointF1/status/1291643723957383169

Nu Perez voor een tweede keer positief getest heeft op het coronavirus betekent dat dat Hülkenberg ook dit weekend voor Racing Point zal rijden. "Ik heb er zin in om weer aan de slag te gaan op Silverstone met het team", liet de Duitser via een statement weten. "Vorig weekend was echt een stap in het grote onbekende. Ik heb de afgelopen week veel geleerd over de RP20 en ik ben er klaar voor om alles wat ik geleerd heb dit weekend toe te passen."

Lees ook: Hülkenberg aast op terugkeer in Formule 1 in 2021

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden