In beeld: Zo vierde Max Verstappen zijn P1 in Monaco

SI202105230266_hires_jpeg_24bit_rgb-1

Monaco was niet hetzelfde als andere jaren en zo moest ook de overwinning anders gevierd worden dan normaal. Red Bull Racing komt al sinds jaar en dag met hun drijvend Energystation, het floaterhome zoals het bekend staat, naar Monaco. Dit jaar was alles anders. Geen grote hospitality-tent met een zwembad erop. Toch was de energie zeker aanwezig na de overwinning van Max Verstappen in Monaco. Grand Prix Radio heeft een aantal beelden van de festiviteiten op een rijtje gezet.

Wat natuurlijk niet mag ontbreken, is een video van de feestende Red Bull-mensen. En Red Bull zou Red Bull niet zijn als ze niet een heerlijk feestfilmpje via haar socials met de fans deelt.

Naast het filmpje zijn er natuurlijk ook volop foto's opgedoken van de festiviteiten. Van Max Verstappen die bovenop zijn auto zat te juichen net na afloop van de race, tot een foto van de hele Red Bull-crew inclusief bekers en een in champagne doordrenkte Adrian Newey.

[gallery link="none" columns="1" size="full" td_select_gallery_slide="slide" ids="77840,77841,77837,77852,77853"]

Teambaas Christian Horner was na de race ook ontzettend blij met de vijfde overwinning voor het team van Red Bull in de straten van Monaco. Door de overwinning wist Verstappen de leiding in het coureurskampioenschap over te nemen van Lewis Hamilton. Door de sterke race van Sergio Pérez, die van P9 naar P4 reed, wist het team ook de leiding in het constructeurskampioenschap over te pakken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Christian Horner (@christianhorner)

Door: Sandra Douma & Julia Onclin

Lees ook: Max Verstappen: “Monaco winnen voelt extra speciaal”

Lees ook: Lewis Hamilton: “Team heeft nog lessen te leren”

Lees ook: Pérez: “Prestaties Monaco zorgen voor boost bij team”

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen