Jeroen Bleekemolen blikt vooruit op Grand Prix van Abu Dhabi

63-sunday-yasmarina-2022-Start
Premium update

Het is alweer tijd voor de laatste race van het seizoen: de Grand Prix van Abu Dhabi. Nadat Sergio Pérez in Las Vegas de tweede plaats in het kampioenschap veilig wist te stellen, lijkt alles voor dit Formule 1-seizoen beslist te zijn. Maar niets is minder waar! De strijd achter Red Bull in het constructeurskampioenschap is nog altijd niet beslist. Jeroen Bleekemolen blikt namens Grand Prix Radio vooruit op de Grand Prix van Abu Dhabi.

Het Yas Marina Circuit in Abu Dhabi is een circuit waar al veel geschiedenis is geschreven: denk aan de kampioensstrijd tussen Verstappen en Hamilton in 2021, de kampioensstrijd tussen vier coureurs in 2010, maar ook aan de overwinning van Max Verstappen vorig jaar, waarmee de Nederlander zijn vijftiende overwinning pakte van het Formule 1-seizoen 2022 en daarmee een nieuw record vestigde. 

Dit is een premium update van Grand Prix Radio. Door je te abonneren op deze updates via onze apps steun je de constante ontwikkeling van Grand Prix Radio en krijg je toegang tot nog meer unieke verhalen, video’s en foto’s over de autosport. De premium updates van Grand Prix Radio kun je lezen in de Grand Prix Radio apps.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden